X50 v2.4.5 - Known Issues

TSE X50
User avatar
onqel
Site Admin
Posts: 100
Joined: Tue Jan 21, 2014 6:40 pm

X50 v2.4.5 - Known Issues

Postby onqel » Sun Aug 07, 2016 11:35 pm

X50 v2.4.5 - Known and confirmed issues

  • 'Auto Oversampling' is broken in the latest update. We recommend selecting 2X/4X/8X manually before exporting your track.

We are sorry for the inconvenience, issues are expected to be resolved in our next update
Lead Developer
TSE AUDIO

ViTAR
Posts: 7
Joined: Mon Dec 15, 2014 11:15 am

Re: X50 v2.4.5 - Known Issues

Postby ViTAR » Mon Aug 08, 2016 7:47 am

Thanks for outstanding 2.4.5 version. Now it sounds special.

Didn't report previously, it was very obvious. But...
Old UI defects from 2.4.0 are also present in 2.4.5:
1. changing IR using Up/Down/Enter buttons on the keyboard, when below visible area, list of IR's does not scroll or jumps to top.
2. selected cab 1 preview, chaging cab 2 IR does not change preview to 2 (was working before 2.4)
3. selected method of cab volume leveling (linked or not) sometimes forgetting the change and needs to be changed again.

PrimeXfifty
Posts: 3
Joined: Mon Jun 13, 2016 3:05 pm

Re: X50 v2.4.5 - Known Issues

Postby PrimeXfifty » Wed Aug 10, 2016 5:41 pm

I do not have the following issue in Reaper.

Auto Oversampling' is broken in the latest update. We recommend selecting 2X/4X/8X manually before exporting your track.

Perhaps this problem is DAW specific?

stanford
Posts: 1
Joined: Wed Jan 25, 2017 7:04 pm

Re: X50 v2.4.5 - Known Issues

Postby stanford » Wed Jan 25, 2017 7:05 pm

PrimeXfifty wrote:I do not have the following issue in Reaper.

Auto Oversampling' is broken in the latest update. We recommend selecting 2X/4X/8X manually before exporting your track.

Perhaps this problem is DAW specific?

I believe so, Cubase (I have this issue).

Zajac
Posts: 1
Joined: Sat May 06, 2017 11:46 am

Re: X50 v2.4.5 - Known Issues

Postby Zajac » Mon May 08, 2017 4:21 am

stanford wrote:
PrimeXfifty wrote:I do not have the following the Wealthy Affiliate in Reaper.

Auto Oversampling' is broken in the latest update. We recommend selecting 2X/4X/8X manually before exporting your track.

Perhaps this problem is DAW specific?

I believe so, Cubase (I have this issue).


Hi Stanford, I'm having the same problem with auto oversampling not working. Did you get it working?
Last edited by Zajac on Wed Oct 11, 2017 6:31 am, edited 2 times in total.

User avatar
onqel
Site Admin
Posts: 100
Joined: Tue Jan 21, 2014 6:40 pm

Re: X50 v2.4.5 - Known Issues

Postby onqel » Sun May 28, 2017 9:29 pm

standford and Zajac: Are you both experiencing the oversampling issues using v2.4.6 ?
Lead Developer
TSE AUDIO

SteveNoSilence
Posts: 1
Joined: Fri Nov 03, 2017 6:31 am

Re: X50 v2.4.5 - Known Issues

Postby SteveNoSilence » Fri Nov 03, 2017 6:37 am

The X30 in the v2.4.6 update sounds completely different than the v2.4.0 X30 engine. How is that possible and why did you change the character of an amp? :/
It fucked me over on a few older projects, because It sounded completely different. It was muddy with too much low mid information, so I had to switch back to v2.4.0 eventually. Could you guys help if it's a known problem or is it just mine? I'm using Reaper v5.51 x64 on Win10.
Thank you for your help and time!


Return to “TSE X50”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron